10 Haziran 2011 Cuma

Paraguay 1999


Malum Copa America senesindeyiz. Turnuvanın başlamasına az bir süre kala hem takımlar hazırlık maçları yapıyor, hem turnuvanın düzenleneceği Arjantin'e taraftarlar ve basın mensupları akın ediyor, hem de biz ekran başında izleyecek olanlar kendi kendimizi turnuvaya hazırlıyoruz.

İnternetten biraz araştırma yaparken bu fotoğrafla karşılaştım. Paraguay'da 1999 yılında düzenlenen Copa America'dan. Meksika - Venezuela arasında oynanan grup maçı. Yılların eskitemediği büyük golcü Blanco Bravo iki golle yıldızlaşıyor. Dakikalar 84'ü gösterdiğinde de rakibine kafa atıp oyun dışında kalıyor. O zamanların genç yeteneği Daniel Osorno ve Venezuela cephesinden Urdaneta da birer gol atıyorlar, maç 3-1 bitiyor.

Fotoğrafa gelelim. Futbolu bıraktıktan sonra uyuşturucu şebekesine karışan, ancak futboldaki başarısını kokain sektöründe gösteremeyip hapsi boylayan Venezuelalı Rolando Alvarez sağda. Soldaki isim ise tanıdık. İkinci Fatih Terim döneminde ara transferde gelen, dört maç oynayıp ülkesine gönderilen Sergio Almaguer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder