25 Mayıs 2011 Çarşamba

Batan geminin malları


La Liga'nın son haftasında Almeria ve Hercules'in ardından düşen son takım da belli oldu. Deportivo ya da bir başka deyişle "Los Turcos" tam 20 yıllık La Liga macerasının ardından gelecek sezon Segunda'da mücadele edecek. El Mundo Deportivo gazetesi bugün ikinci lige düşen takımlardan gelecek sezon birinci ligde mücadele edecek futbolcuların listesini paylaştı.

Hercules'de oynayan Nelson Valdez'in muhteşem Dünya Kupası performansından sonra Hercules'e imza atması zaten sürprizdi. Takımı ligde kalsa da düşse de bir sezon oynar, büyüklere imza atar deniyordu. Emekliliğini açıklayan Vicente yerine Valencia'nın onu istediğini yazmış gazete. Real Madrid'den kiralanan Drenthe zaten Madrid'e geri dönecek. Ancak bu sezon patlayan Marcelo'nun ardından şimdi de Coentrao, Real'e katılmak üzere. Forma bulması imkansız. Adı, ligin yenileri Rayo ve Betis'le anılıyor. David Trezeguet'nin durumu ise meçhul. Taraftar onu istemiyor, sözleşmesi ise devam ediyor. Talibi de yok. Büyük ihtimal memlekete döner.

Deportivo'da forvet Adrian iyi patladı. Vicente Del Bosque'nin kendisini milli takıma çağırması da bekleniyor. Henüz 23 yaşında ve şu anda birçok kulübün gözdesi. Agüero ve Forlan'ı satması muhtemel Atletico Madrid ilk alternatif. Villarreal de plase. Meksikalı sol açık Andres Guardado için "Almanya'ya gidebilir" deniyor. Borussia Dortmund ve Hannover 96 talip olmuş kendisine.

Almeria'ya gelince gitmesi muhtemeller listesinde ilk adaylar Modeste M'Bami ve Pablo Piatti. Kamerunlu oyuncuyu Mallorca ve Betis istiyor. Genç Arjantinli için yazılan kulüpler ise şaşırtıcı: Juventus ve Milan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder