9 Ekim 2009 Cuma

Domenech'e ayar


"Je ne suis pas dans sa peau. Il est en train de vivre un moment difficile en équipe de France. On a tous connu des passages durs. Mais Karim Benzema, c'est le futur du football français. On a besoin de lui, qu'on le veuille ou non. Je préfère retenir la fin de sa déclaration, où il se dit prêt à tout donner, même pour dix minutes"

"Onun durumunu pek bilmiyorum. Ancak Fransa Milli takımında zor bir dönem geçiriyor. Hepimizin zor dönemler geçirdiği oluyor. Ancak Karim Benzema Fransa futbolunun geleceğidir. İstesek de istemesek de ona ihtiyacımız var. Bana 10 dakika da olsa oynamak istediğini söyledi. Şu anda herşeyini vermeye hazır. Oynamaması saçma olur"

Thierry Henry yine açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önce Raymond Domenech&Thierry Henry başlıklı postumda Domenech ile Henry arasındaki gerilimden bahsetmiştim.Cumartesi günü Fransa'nın Dünya Kupası elemelerinde Faroe Adaları ile oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Raymond Domenech'in Karim Benzema'ya güvenemediği için forvet hattında Gignac ile Anelka'yı birlikte oynatacağını söylemişti. Henry duruma biraz tepkili.. Baksanıza; teknik direktörüne karşı bir Real Madrid'liyi savunuyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder